معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد جزئیات اجرای بازنشستگی مادران شاغل با ۲۰ سال سابقه

توافق ضمنی ستاد کرونا با اعمال نرخ کرایه ۹۹ از ابتدای خرداد

علیخانی درباره آخرین وضعیت اعمال نرخ کرایه مصوب سال ۹۹ در ناوگان حمل و نقل عمومی توضیحاتی داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۶ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 05
کد خبر: ۴۲۱۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، محمد علیخانی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران در تشریح آخرین وضعیت اعمال افزایش نرخ کرایه سال ۹۹ در ناوگان حمل و نقل عمومی گفت: ما در بخش نرخ گذاری دارای ۳ بخش مترو، اتوبوس و تاکسی هستیم که کار نرخ گذاری از سوی شورای شهر تهران در آن‌ها انجام شده است.

 

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران با اشاره به این نکته که تاکسی دارای مالک خصوصی است و در آمد آن برای راننده است، افزود: در بخش تاکسیرانی با افزایش نرخ بنزین مشکلات درآمدی برای راننده آن‌های ایجاد شد و ما به آن‌ها نیز حق دادیم، اما نکته قابل توجه این است که مصوبات شورای شهر باید در هیئت تطبیق فرمانداری تهران با قوانین موجود تطبیق داده شودتا خلاف قانون مصوبه‌ای اجرا نشود.

 

رئیس کمیسیون عمران و حمل نقل شورای شهر تهران تصریح کرد: هیئت تطبیق فرمانداری تهران اجازه افزایش بیش از ۲۵ درصد نرخ کرایه تاکسی را نمی‌دهد و به همین دلیل شورای شهر تهران با محدودیت سقف نرخ گذاری مواجه است.

 

علیخانی افزود: در حال حاضر نرخ گذاری انجام شده در ناوگان حمل و نقل عمومی زیر نرخ تورم است و باید گفت با توجه به شرایط کرونایی کشور اعمال نرخ مصوبی که قرار بود از پانزدهم فروردین ماه اعمال شود به ابتدای خرداد‌ها کشیده شده است.

 

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران با اشاره به زیان مالی مترو و اتوبوس گفت: شهرداری تهران ۲ هزار میلیارد تومان به مترو اتوبوس یارانه پرداخت می‌کند و باید گفت با این نرخ بلیت شرکت‌های مترو و اتوبوس زیان ده یا ورشکسته هستند.

 

علیخانی در پاسخ به این سوال که آیا به طور قطعی اعمال نرخ مصوب سال ۹۹ در ناوگان حمل و نقل عمومی از ابتدای خرداد ماه قطعی است، گفت: تا به امروز مصوبه‌ای از سوی ستاد مقابله با کرونا برای اعمال نشدن این نرخ از ابتدای خرداد ماه به دست ما نرسیده است و باید به این نکته اشاره کنم که به طور ضمنی و شفاهی توافقاتی انجام شده است تا مصوبه نرخ کرایه با تاخیر اجرا شود و شهرداری تهران نیز باری این تاخیر از شورای شهر تهران تذکر گرفت تا با ارایه لایحه مصوبه قانونی آن را اخذ کند تا اقدامی خلاف قانون نداشته باشیم.

 

او در پاسخ به این سوال که آیا در بخش خدمت دهی ناوگان تاکسیرانی در شب و یا خدمت ویژه افزایش ۲۰ تا ۸۰ درصدی نرخ کرایه اعمال می‌شود، گفت: خدمت دهی ناوگان در ساعات پایانی شب متفاوت است و ما بریا این شکل خدمت دهی افزایش نرخ در نظر گرفتیم، اما باید اعلام کنم افزایش ۲۰ و ۸۰ درصدی نرخ کرایه درست نیست.

 

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران درباره افزایش نرخ کرایه ناوگان حمل و نقل عمومی مصوب سال ۹۹، گفت نرخ کرایه در ناوگان حمل و نقل عمومی حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش می یابد.

 

منبع: الف

کلمات کلیدی: محمد علیخانی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار